Jaahelihakeitto

Keitä porkkanoita pienessä määrässä vettä, jossa on mustapippurit.

Lisää perunat, kun porkkanat on vielä puoliraakoja.

Lisää sekaan kasvisliemikuutio.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää se keittoon.

Ruskista jauheliha, lisää lihaliemikuutio.

Lisää liha keittoon kun perunat ei ole ihan kypsiä vielä.

Kiehauta ja lisää mausteeksi maun mukaan yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Dille85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.7g0g1.4g0g
Porkkana 11g3.5kcal0.1g0.6g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 21g16kcal0.4g3.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g93kcal6.4g8.4g3.2g1.2g
Valittu annoskoko50g46kcal3.2g4.2g1.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna25g23kcal1.6g2.1g0.8g0.3g
Arvot/100g100g93kcal6.4g8.4g3.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98957