Languria salaatti

1. Leikkaa salaatti ohuehkoiksi suikaleiksi ja mausta ruususuolalla salaaatin lehdet
2. Pilko kurkku ja tomaatit kuutioiksi, sekoita aineita kevyesti keskenään.

Voit maustaa halutessasi tässä vaiheessa salaatin sitruunanmehulla ja tai vadelmavinegretellä
3. Murenna vuohenjuusto sekaan
4. Silppua kevätsipulin vartta joukkoon n. 1/2 dl tai maun mukaan
5. Pilko vesimeloni kuutioiksi ja lisää joukkoon
6. Lisää purkillinen raejuustoa
7. sekoita vielä kevyesti

Kurpitsansiemenet sopivat koristeeksi salaattiin, mutta niistä saa sitten vähän lisää kaloreita

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesimeloni, kuorittu (Kela 1989), annos 100g20g4.5kcal0.1g1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g8.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kurkku, tuore7.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki7.8g6.2kcal1g0.2g0.2g0g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g1.2g3.1kcal0.2g0g0.2g0g
Salaatti, jäävuori tuore3.9g0.4kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g34kcal2.8g3.2g0.8g0.6g
Valittu annoskoko50g17kcal1.4g1.6g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna25g9kcal0.7g0.8g0.2g0.2g
Arvot/100g100g34kcal2.8g3.2g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369511