Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g2.8g9kcal0.3g1.8g0.1g0.3g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)2.8g10kcal0.3g1.9g0.1g0.1g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g2.8g10kcal0.3g2g0.1g0.2g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g2.8g10kcal0.2g2.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g95kcal2.2g15.6g2.8g1.2g
Valittu annoskoko50g47kcal1.1g7.8g1.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna25g24kcal0.6g3.9g0.7g0.3g
Arvot/100g100g95kcal2.2g15.7g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126874