Sieni-pekonipiiras ala Tuula

Painele sulanut taikina vuokaan (n. 25 cm) pohjalle ja parin sentin verran reunoille.

Ruskista silputtu pekoni pannussa, lisää pilkotut sienet ja sipuli sekä riivityt timjamin lehdet.

Jatka kypsentämistä n.5 min. Mausta ja jäähdytä.

Sekoita liemi (kerma, kananmuna, juustoraaste) ja kaada seos pohjan päälle vuokaan, ripottele sieni-pekoniseos päälle.

Paista uunissa n. 200 astetta 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g14g39kcal0.6g4.3g2.1g0.8g
Herkkusieni 8.2g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Juustoraaste kevyt 15% (X-tra), annos 40g4.1g11kcal1.2g0.1g0.6g0g
Pekoni siivu (Pouttu), annos 140g3.8g11kcal0.6g0g0.9g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g4.1g4.5kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g147kcal6.6g10.4g8.6g2.2g
Valittu annoskoko50g74kcal3.3g5.2g4.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna25g37kcal1.7g2.6g2.2g0.6g
Arvot/100g100g148kcal6.6g10.4g8.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307142