Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g9g32kcal0.5g6.9g0.2g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 7.3g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g33g12kcal0.3g2.1g0.2g0.3g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g87kcal1.6g18g0.8g1g
Valittu annoskoko50g44kcal0.8g9g0.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g22kcal0.4g4.5g0.2g0.3g
Arvot/100g100g87kcal1.6g18.1g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139