Vehnälese-pellavansiemenrouhe-kaurapuuro rasvattomaan maitoon mustikkakeiton kera

100g kaurahiutaleita (Elovena)
2 rkl vehnäleseitä (Elovena)
1 rkl pellavansiemenrouhetta (Risetti)
2,5 dl rasvaton maito (Ingman)
1,5 dl mustikkakeitto (Pirkka)

Sekoita kuivat einekset ja maito ja anna olla mikrossa 2-3 minuuttia.

Syö mustikkakeiton kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Okiru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl4.4g15kcal0.6g2.5g0.3g0.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen27g9kcal0.9g1.3g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti1.1g5.5kcal0.3g0.4g0.3g0.3g
Vehnälese 0.7g1.5kcal0.1g0.1g0g0.2g
Mustikkakeitto (Pirkka), annos 100g16g12kcal0g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g85kcal3.8g14.2g1.2g2g
Valittu annoskoko50g42kcal1.9g7.1g0.6g1g
Annoskoko puolitettuna25g21kcal1g3.6g0.3g0.5g
Arvot/100g100g85kcal3.8g14.2g1.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93194