Jauheliha-Kasvisvuoka

Paista ja mausta jauheliha oman maun mukaan.

Vuokaan peruna- ja kasvissuikaleet sekä jauheliha ja ruokakerma.

Päälle ihan hyppysellinen emmental juustoraastetta.

Ruokakerman voi korvata myös kasvisliemellä.

Uunissa 175c n.1.5h

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Villipurri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 23g17kcal0.4g3.4g0g0.3g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä9g3.8kcal0.1g0.8g0g0.3g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl7g6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Emmentaljuustoraaste (Arla), annos 150g0.7g2kcal0.2g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g88kcal5.2g9g3g1.2g
Valittu annoskoko50g44kcal2.6g4.5g1.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna25g22kcal1.3g2.3g0.8g0.3g
Arvot/100g100g89kcal5.2g9g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94707