Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green5.5g18kcal1.3g2.7g0.1g0.7g
Sipuli 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 4.6g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 3.6g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g5.5g8.7kcal0.4g0.3g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g77kcal3.6g7.4g3.2g2g
Valittu annoskoko50g38kcal1.8g3.7g1.6g1g
Annoskoko puolitettuna25g19kcal0.9g1.9g0.8g0.5g
Arvot/100g100g77kcal3.6g7.4g3.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215764