Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g305g799kcal53g0g61g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g27g80kcal0.9g1.2g8g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipuli 6.1g6.6kcal0.5g1g0g0.1g
Korppujauho 15g56kcal1.6g11.4g0.2g0.8g
Vesi76g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 19g169kcal0g0g19.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana980g2242kcal113g31.2g176.8g3.2g
Valittu annoskoko490g1121kcal56.5g15.6g88.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna245g560kcal28.3g7.8g44.2g0.8g
Arvot/100g100g229kcal11.5g3.2g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807