Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 91g92kcal2.3g0.3g8.8g1.6g
Pekoni, paistettu 66g342kcal10.9g0g33.7g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti42g116kcal1.4g2.3g11.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl83g282kcal1.7g2.5g29.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g13g9kcal0.9g1.2g0.1g0g
Oliiviöljy 17g147kcal0g0g16.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g13g91kcal0.1g0.1g10g0g
Kasvisliemi laimennettu 83g7.7kcal0.2g0.3g0.6g0g
Lihaliemi laimennettu 83g16kcal0g2.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana980g2206kcal35g18.4g221.2g3.2g
Valittu annoskoko490g1103kcal17.5g9.2g110.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna245g552kcal8.8g4.6g55.3g0.8g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.9g22.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804