Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 103g79kcal1.9g16g0.2g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g47g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g15g11kcal0.7g1.9g0g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu94g135kcal15g2.3g7.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 208g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g2.1g5kcal0.1g0.9g0.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.1g5.4kcal0.3g0.3g0.4g0g
Sokeri 1.7g6.8kcal0g1.7g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana980g548kcal37g53.4g19.6g5g
Valittu annoskoko490g274kcal18.5g26.7g9.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna245g137kcal9.3g13.4g4.9g1.3g
Arvot/100g100g56kcal3.8g5.4g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162774