Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g59g358kcal11.1g2.9g32.2g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale18g11kcal1.8g0.9g0.1g12.8g
Tattarijauho, Myllynparas41g140kcal5.3g27.7g0.7g2.2g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g29g106kcal5g13.8g2.3g4.7g
Leivinjauhe 5.9g10kcal0.3g2.2g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)12g1.2kcal0.2g0g0.1g10g
Vesi293g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g33g240kcal0.3g0.3g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana980g1728kcal48g95.6g123.4g59.4g
Valittu annoskoko490g864kcal24g47.8g61.7g29.7g
Annoskoko puolitettuna245g432kcal12g23.9g30.9g14.9g
Arvot/100g100g176kcal4.9g9.8g12.6g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456365