Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali169g33kcal3g3.7g0.3g3.9g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl79g24kcal3.6g1.5g0.2g1.3g
Sipuli (käsittelemätön)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour23g68kcal0.8g1g6.8g0.2g
Katkarapu41g29kcal5.8g0.3g0.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 45g34kcal0.8g7g0.1g0.4g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana981g387kcal28.6g29.2g15.6g12.4g
Valittu annoskoko491g193kcal14.3g14.6g7.8g6.2g
Annoskoko puolitettuna245g97kcal7.2g7.3g3.9g3.1g
Arvot/100g100g39kcal2.9g3g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299