Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi271g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g45g14kcal0.5g2.4g0.1g1.1g
Herne 45g31kcal2.3g4.2g0.2g1.4g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g90g68kcal3.7g11.3g0.7g0g
Sipuli 27g8.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Persilja 13g3.4kcal0.2g0.1g0g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana981g247kcal14g38.6g2.2g8g
Valittu annoskoko490g124kcal7g19.3g1.1g4g
Annoskoko puolitettuna245g62kcal3.5g9.7g0.6g2g
Arvot/100g100g25kcal1.4g3.9g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461436