Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 835g899kcal70.4g116.9g2.9g58.5g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow835g626kcal45.9g100.2g4.2g0g
Paprika keltainen 668g201kcal6.3g34.1g1.3g13.4g
Sipuli 301g91kcal3.8g14.4g0.6g5.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl100g902kcal0g0g100.2g0g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1670g585kcal26.7g115.2g1.7g23.4g
Kasvisliemikuutio 37g112kcal3.5g5g8.6g0.6g
Juusto, cheddar 401g1655kcal102.7g0.4g137.9g0g
Chili paprika punainen13g5.3kcal0.3g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9800g10237kcal525.6g787.8g515.2g203.6g
Valittu annoskoko4900g5119kcal262.8g393.9g257.6g101.8g
Annoskoko puolitettuna2450g2559kcal131.4g197g128.8g50.9g
Arvot/100g100g105kcal5.4g8g5.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884