Tonnikalabulluka (vhh)

1 prk tonnikalaa
1 kananmuna
1 rkl turkkilaista jogurttia
1 rkl sitruunamehua
1/2 rkl soijakastiketta
voita paistamiseen

Sekoita ainekset tahnaksi, tee tahnasta bullukat (tahna on aika kosteaa, ei kannata tehdä liian isoiksi, jotta eivät hajoa pannulla) ja paista voissa noin 5min per puoli.

Syö lämpinä salaatin ja vihannesten kanssa.

Kerralla voi tehdä myös isomman satsin ja bullukoi voi vetästä suoraan jääkaapista naposteluun.

Tosi hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat kyllästyneet syömään tonnikalaa pelkästään purkista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)3006g4930kcal751.5g27.1g198.4g0g
Kananmuna kuoreton 1102g1572kcal137.8g3.3g113g0g
Turkkilainen maustamaton jogurtti (Lindahls), annos 250g301g388kcal12.6g15.3g30.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton200g42kcal0.6g3.2g0g0.2g
Voi 140g1018kcal1.7g0.6g114.1g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)150g123kcal14.3g16.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9800g16147kcal1837g132g911.2g0.4g
Valittu annoskoko4900g8073kcal918.5g66g455.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna2450g4037kcal459.3g33g227.8g0.1g
Arvot/100g100g165kcal18.7g1.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213607