BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)4000g7600kcal600g32g560g0g
Tomaattipyree, Pirkka400g328kcal13.6g76g4g4g
Soijakastike 280g169kcal14.5g26.6g0.2g0g
Hunaja 160g529kcal0.8g129.3g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu64g67kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9808g17384kcal1268g548.6g1129.2g10.6g
Valittu annoskoko4904g8692kcal634g274.3g564.6g5.3g
Annoskoko puolitettuna2452g4346kcal317g137.2g282.3g2.7g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.6g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325811