TomaattiPaprikaKeitto

Keitä tomaatteja ja paprikoita niin kauan, että tomaateista alkaa kuoret irtoamaan.

Anna tomaattien ja paprikoiden jäähtyä esim.

leikkuulaudan päällä ja poista sitten tomaattien kuoret.

Soseuta tomaatit ja paprikat.

Laita kattilaan öljy ja valkosipulimurska, paista hetkinen ja lisää joukkoon sose ja lihaliemi.

Anna kiehua noin 30min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Minde134
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3000g609kcal18g114g9g42g
Paprika punainen 1000g293kcal9.4g45g4g19g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Rypsiöljy 81g716kcal0g0g81g0g
Lihaliemi laimennettu 800g151kcal0g24g4.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9818g3599kcal59.2g375.2g198g123.6g
Valittu annoskoko4909g1800kcal29.6g187.6g99g61.8g
Annoskoko puolitettuna2455g900kcal14.8g93.8g49.5g30.9g
Arvot/100g100g37kcal0.6g3.8g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347099