Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g125g53kcal0g11.8g0.1g3.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala4.6g13kcal0.9g0.2g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 292g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 56g123kcal9.7g0g9.5g0g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana982g386kcal21.6g25.4g21g6.6g
Valittu annoskoko491g193kcal10.8g12.7g10.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna246g97kcal5.4g6.4g5.3g1.7g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511