Perukan piimäjuusto

Kiehauta maito.

Lisää piimä muna seos ja kiehauta.

Anna seisoa hetki ja kerää hera sideharsolla vuorattuun siivilään tai juustomuottiin samalla suolaten.

Jäähdytä painon alla.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Yorker

Timo69 sanoi...

Hera on maidosta erottuva neste, joka siis jää jäljelle kun juustoa valmistetaan. \r\nJotta energiamäärä jotenkin olisi oikeansuuntainen, pitäisi punnita, paljonko heraa jäi yli. Mutta hera sisältää proteiinia, laktoosia ja vähän rasvaa, eli se ei riittäis

tiistai 09.07.2013 klo 17:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 350g222kcal10.5g16.8g12.3g0g
Piimä AB Acidophilus Valio117g62kcal3.7g5.3g2.9g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)23g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana984g626kcal33.6g44.4g34.6g0g
Valittu annoskoko492g313kcal16.8g22.2g17.3g0g
Annoskoko puolitettuna246g157kcal8.4g11.1g8.7g0g
Arvot/100g100g64kcal3.4g4.5g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203226