Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g118g158kcal10.5g21.5g3.1g5.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)162g57kcal1.6g11.2g0.8g2.3g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Voi 13g95kcal0.2g0.1g10.7g0g
Rypsiöljy 20g174kcal0g0g19.7g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g44g171kcal0.9g1.1g18.4g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki88g70kcal11.4g1.8g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana983g1482kcal51g76.8g109.2g16.4g
Valittu annoskoko492g741kcal25.5g38.4g54.6g8.2g
Annoskoko puolitettuna246g371kcal12.8g19.2g27.3g4.1g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143