Arton tortillavuoka

Paista jauheliha ja laita samaan aikaan tulemaan kastike pastakastikkeesta ja ruokakermasta.

Kaada jauheliha kastikkeeseen ja lisää tarvittaessa hiukan vettä.

Keitä kokoon noin 20 min, ei liian kuivaksi eikä saa jättää liian juoksevaksi.

Pataan tai vuokaan pohjalle tortillalätty, päälle kauhallinen kastiketta ja sekaan jalopenoa / ak tomaattia, päälle pizzajuustoa, seuraava lätty jne kunnes viimeisen kastikkkeen päälle mozzarella juusto.

Uuniin noin 200 asteeseen 20 minuutiksi, lopussa grillivastuksella kaunis väri kanneksi.

Anna vetäytyä jonkun aikaa hellalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Artokalevi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g564g620kcal16.9g18g56.4g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g879g484kcal14.9g58g21.1g10.5g
Soft Tortilla Original (Santa maria), annos 42g631g1894kcal53.6g340.8g28.4g0g
Naudan paistijauheliha, Pirkka1803g3030kcal360.7g0g180.3g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, royal, basilikaöljyssä (Royal), annos 20g45g77kcal2.5g7.3g4.2g0g
Jalopeno, Tex mexican (Rainbow), annos 50g45g5.9kcal0g1.3g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio271g784kcal70.3g0g56.8g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%676g1927kcal209.6g0g115g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9828g17641kcal1457g850.8g924.4g21g
Valittu annoskoko4914g8821kcal728.5g425.4g462.2g10.5g
Annoskoko puolitettuna2457g4410kcal364.3g212.7g231.1g5.3g
Arvot/100g100g180kcal14.8g8.7g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310364