Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 440g168kcal1.2g31g0.4g15.1g
Sitruunamehu, laimentamaton7.5g1.6kcal0g0.1g0g0g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5g18kcal0.2g4g0.2g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g15g48kcal0.2g11.7g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl10g64kcal1.4g0.3g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana984g803kcal6.4g94.4g36.6g30.2g
Valittu annoskoko492g402kcal3.2g47.2g18.3g15.1g
Annoskoko puolitettuna246g201kcal1.6g23.6g9.2g7.6g
Arvot/100g100g82kcal0.7g9.6g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348598