Punajuurisalaatti

Raasta punajuuri, höyrytä kypsäksi ja jäähdytä.

Raasta omena ja kaada sitruunan mehu päälle.

Raasta kurkku ja silppua ruohosipuli.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta suolalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2000g768kcal20g138g4g50g
Omena, keskikokoinen 200g800g272kcal1.6g56.8g2.4g14.4g
Kurkku 1000g109kcal5.6g14g1g7g
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g800g520kcal26.4g36g31.2g0g
Ruohosipuli, tuore120g32kcal1.7g4.6g0.7g1.3g
Sitruunamehu, laimentamaton200g42kcal0.6g3.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9840g3487kcal111.8g505.2g78.6g145.8g
Valittu annoskoko4920g1743kcal55.9g252.6g39.3g72.9g
Annoskoko puolitettuna2460g872kcal28g126.3g19.7g36.5g
Arvot/100g100g35kcal1.1g5.1g0.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135593