Feta-Edam KurkkuTomsuPerussalaatti

Choppaa vihannekset ja juustot

Muista puhdistaa siemenkodat paprikoista ja pestä vihannekset vedellä ennen käyttöä.

Lisää mausteita kuten:
Valkosipulirouhe
Mustapippurirouhe
Oregano
Rakuuna varovasti

ja laita halutessasi pieni määrä oliiviöljyä tai sitruunarypsiöljyä..

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore1200g120kcal7.2g20.3g1.2g8.4g
Tomaatti 1500g342kcal8.4g51.7g4.5g21g
Paprika keltainen 1020g307kcal9.6g52g2g20.4g
Fetajuusto Apetina 8 %600g900kcal96g0g48g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g600g1590kcal168g0g102g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9840g6518kcal578.4g248g315.4g99.6g
Valittu annoskoko4920g3259kcal289.2g124g157.7g49.8g
Annoskoko puolitettuna2460g1629kcal144.6g62g78.9g24.9g
Arvot/100g100g66kcal5.9g2.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235720