Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 4405g1680kcal11.9g310.1g4g151.1g
Sitruunamehu, laimentamaton75g16kcal0.2g1.2g0g0.1g
Voi 140g1017kcal1.7g0.6g113.9g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g50g182kcal1.8g39.8g1.8g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g150g481kcal1.5g117.1g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl100g641kcal14g3.4g63.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9840g8031kcal62.2g944.4g365.6g302.4g
Valittu annoskoko4920g4016kcal31.1g472.2g182.8g151.2g
Annoskoko puolitettuna2460g2008kcal15.6g236.1g91.4g75.6g
Arvot/100g100g82kcal0.6g9.6g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348598