Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty1800g1224kcal27g264.6g3.6g14.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g30.9g1g13g
Palsternakka 1000g636kcal5g118g4g45g
Kesäkurpitsa zucchini 1000g181kcal5.6g25g4g7g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56g1g2.8g
Kananmuna kuorineen punnittu240g302kcal26.4g0.7g21.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9840g6376kcal156.8g1013.4g151.4g172.6g
Valittu annoskoko4920g3188kcal78.4g506.7g75.7g86.3g
Annoskoko puolitettuna2460g1594kcal39.2g253.4g37.9g43.2g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.3g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641