Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3500g632kcal19.6g87.5g14g24.5g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)1250g250kcal7.5g43.7g3.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g50g365kcal0.5g0.5g40g0g
Timjami 10g28kcal0.9g2.7g0.7g3.7g
Mustapippuri, annos 1g10g23kcal1.1g3.8g0.3g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g100g96kcal1.1g18.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9840g2787kcal61.4g312.8g117.4g56.4g
Valittu annoskoko4920g1394kcal30.7g156.4g58.7g28.2g
Annoskoko puolitettuna2460g697kcal15.4g78.2g29.4g14.1g
Arvot/100g100g28kcal0.6g3.2g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181