Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g2000g1540kcal46g10g146g0g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2000g1700kcal20g70g140g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 8g23kcal0.8g3.4g0.2g2.1g
Margariini, flora kevyt 40 80g301kcal0.2g4.2g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9856g7559kcal154.8g252g639.6g31.4g
Valittu annoskoko4928g3780kcal77.4g126g319.8g15.7g
Annoskoko puolitettuna2464g1890kcal38.7g63g159.9g7.9g
Arvot/100g100g77kcal1.6g2.6g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166147