Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g3200g5555kcal214.4g1040g44.8g96g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g128g275kcal17.7g27.5g10.6g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g1600g3456kcal395.2g0g208g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9856g18573kcal1254.6g2135g526.8g192g
Valittu annoskoko4928g9286kcal627.3g1067.5g263.4g96g
Annoskoko puolitettuna2464g4643kcal313.7g533.8g131.7g48g
Arvot/100g100g188kcal12.7g21.7g5.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193943