Sieni-porkkanamuhennos

250 g suppilovahveroita
100 g porkkanasuikaleita
1 (100g) sipuli
5 (35g) valkosipulin kynttä
suolaa myllystä
Sitruunapippuria ( ei sisällä suolaa)
1 tl Provencale yrttimauste
1 rkl Luomu kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl Flora Culinesse
Muutama tippa sitruunaa

1) Sienet, sipulit ja porkkanasuikaleet freesataan Flora Culinesse ja luomu rypsiöljy seoksessa.

2) Kaurakermavalmiste lisätään
3) Maustetaan sitruunapippurilla, yrttimausteella, suolalla ja muutamalla tipalla sitruunamehua
4) Maistetaan
5) Muhennos on hyvää esimerkiksi lohimedaljonkien, itsetehtyjen lihapullien tai vaikka uunijuuresten kanssa.

Jos jotakin jää tähteeksi, sen voi syödä lämpimän voileivän päällä.

Ei kun nautiskelemaan!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2008g602kcal20.1g80.3g6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g803g225kcal4.8g47.8g1.6g20.1g
Sipuli (kuorittu)803g217kcal10.4g38.6g1.6g13.7g
Valkosipuli 281g305kcal22.2g45.8g1.7g5.9g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 108g959kcal0g0g108.4g0g
Flora culinesse121g892kcal0g0g98.8g0g
Kaurakermavalmiste, purkki (Oatley), annos 250g803g723kcal8g48.2g56.2g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9856g7844kcal131g521.4g548.6g92.2g
Valittu annoskoko4928g3922kcal65.5g260.7g274.3g46.1g
Annoskoko puolitettuna2464g1961kcal32.8g130.4g137.2g23.1g
Arvot/100g100g80kcal1.3g5.3g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313026