Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 197g36kcal1.1g4.9g0.8g1.4g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g121g199kcal24.2g0g12.1g0g
Voi 3.4g25kcal0g0g2.7g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)56g197kcal9g36g1.5g3.4g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Chili paprika punainen4.2g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g48g53kcal3.8g6.7g0.5g3.8g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g37g91kcal6.9g0g8g0g
Korppujauho 4.2g15kcal0.4g3.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana988g1257kcal92.2g106g51.2g18.4g
Valittu annoskoko494g628kcal46.1g53g25.6g9.2g
Annoskoko puolitettuna247g314kcal23.1g26.5g12.8g4.6g
Arvot/100g100g127kcal9.3g10.7g5.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485