Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 2996g2503kcal38.1g128.2g190.9g66.2g
Jauheliha, sika-nauta 1199g2654kcal209.7g0g203.8g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g30g31kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Kananmuna 50g(kpl)300g378kcal33g0.9g27g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g405kcal0g0g44.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Kasvisliemikuutio 33g100kcal3.1g4.4g7.7g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9864g12740kcal581g306.2g998.2g144.8g
Valittu annoskoko4932g6370kcal290.5g153.1g499.1g72.4g
Annoskoko puolitettuna2466g3185kcal145.3g76.6g249.6g36.2g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3.1g10.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246064