Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g280g207kcal12.6g36.1g0.6g0g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 480g145kcal4.5g24.5g1g9.6g
Paprika punainen 480g141kcal4.5g21.6g1.9g9.1g
Sipuli (kuorittu)440g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Valkosipuli 200g217kcal15.8g32.6g1.2g4.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl40g100kcal4.8g0.6g8.8g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Herkkusieni säilyke 400g68kcal8.4g0.8g1.2g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9864g7370kcal723.2g283.8g352g86.4g
Valittu annoskoko4932g3685kcal361.6g141.9g176g43.2g
Annoskoko puolitettuna2466g1843kcal180.8g71g88g21.6g
Arvot/100g100g75kcal7.3g2.9g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437