Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g2880g806kcal31.7g138.2g11.5g86.4g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g1200g2280kcal180g0g180g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g500g300kcal5g22.5g20g3g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g320g240kcal57.6g1.6g3.2g0g
Auringonkukkaöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9880g7960kcal548.6g324.6g509.4g178.8g
Valittu annoskoko4940g3980kcal274.3g162.3g254.7g89.4g
Annoskoko puolitettuna2470g1990kcal137.2g81.2g127.4g44.7g
Arvot/100g100g81kcal5.6g3.3g5.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172789