Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g2007g1545kcal46.1g10g146.5g0g
Sipuli (kuorittu)803g217kcal10.4g38.5g1.6g13.6g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2007g1706kcal20.1g70.2g140.5g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 8g23kcal0.8g3.4g0.2g2.1g
Margariini, flora kevyt 40 80g302kcal0.2g4.3g32.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9888g7584kcal155.2g252.8g641.8g31.4g
Valittu annoskoko4944g3792kcal77.6g126.4g320.9g15.7g
Annoskoko puolitettuna2472g1896kcal38.8g63.2g160.5g7.9g
Arvot/100g100g77kcal1.6g2.6g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166147