Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3001g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g1200g468kcal8.4g108g0g31.2g
Sokeri 128g518kcal0g127.4g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g600g2293kcal90g450.1g18g49.2g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9888g6557kcal196.8g1371g36g160.8g
Valittu annoskoko4944g3279kcal98.4g685.5g18g80.4g
Annoskoko puolitettuna2472g1639kcal49.2g342.8g9g40.2g
Arvot/100g100g66kcal2g13.9g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970