Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä.

Lisää jeera ja jatka paistamista muutama minuutti.

Kaada joukkoon paseeratut tomaatit (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi.

Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.

Mausta keitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.

Soseuta soppa sauvasekoittimella sileäksi.

Murustele vuohenjuusto sattumiksi tai soseuta mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Emminkainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 302g99kcal1.9g16.8g0.6g7.7g
Sipuli 147g44kcal1.8g7g0.3g2.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Juustokumina jeera (), annos 6g13g47kcal2.4g5.9g3g1.4g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2668g934kcal42.7g184.1g2.7g37.4g
Vesi, vesijohtovesi 1334g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 29g96kcal2.6g4.1g7.6g0.3g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 13g37kcal1.5g5.1g0.4g3.5g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Chavroux chevre (Fromarsac), annos 30g400g672kcal34.8g16g56g0g
Oregano, kuivattu 1.3g4.1kcal0.1g0.3g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9887g3994kcal177g508.2g141.6g107.2g
Valittu annoskoko4944g1997kcal88.5g254.1g70.8g53.6g
Annoskoko puolitettuna2472g999kcal44.3g127.1g35.4g26.8g
Arvot/100g100g40kcal1.8g5.1g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325219