Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1717g1929kcal362.7g0g51.5g0g
Lanttu 1030g297kcal10.3g47.4g3.1g18.5g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Valkosipuli 69g74kcal5.4g11.2g0.4g1.4g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 481g1087kcal76.9g2.4g86.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1373g2197kcal37.1g37.1g206g0g
Sinappi 34g45kcal1.5g4.8g2.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9888g11407kcal993.8g228.8g700.2g49.2g
Valittu annoskoko4944g5703kcal496.9g114.4g350.1g24.6g
Annoskoko puolitettuna2472g2852kcal248.5g57.2g175.1g12.3g
Arvot/100g100g115kcal10.1g2.3g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085