Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g100g40kcal3.8g6.4g0.1g0g
Sokeri 57g229kcal0g56.4g0g0g
Siirappi, tumma66g213kcal0.1g49.2g0g0g
Neilikka, annos 4g1.7g6kcal0.1g1.3g0.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen66g478kcal0.7g0.7g53.2g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g199g698kcal7g161.5g2g6g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5g16kcal0.5g3g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g3359kcal24.4g557g111.4g14.8g
Valittu annoskoko495g1679kcal12.2g278.5g55.7g7.4g
Annoskoko puolitettuna248g840kcal6.1g139.3g27.9g3.7g
Arvot/100g100g339kcal2.5g56.3g11.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120349