Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g163g46kcal1g9.7g0.3g4.1g
Punajuuri 251g96kcal2.5g17.3g0.5g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g437kcal9g61.2g14.6g23.4g
Valittu annoskoko495g219kcal4.5g30.6g7.3g11.7g
Annoskoko puolitettuna248g109kcal2.3g15.3g3.7g5.9g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=55937