Kasvisgratiini

Höyrytä kukkakaali ja parsakaali melkein kypsäksi.

lisää kaalit ja paprika vuokaan.

seota kerma ja juustoraaste johon
lisää hieman aromisuolaa ja pippuria.

kaada seos kasvisten päälle ja pistä uuniin 200 asteeseen kunnes juusto on sulanut ja pinta on kauniin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Immi81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 150g36kcal2.7g3.3g0.4g3.4g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl83g25kcal3.8g1.6g0.2g1.3g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g21g21kcal3.7g0g0.6g0g
Paprika, punainen108g28kcal1g5g0.4g2.2g
Kadett juustoraaste (Arla)50g115kcal14.5g1.2g6g0g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g83g50kcal2.6g6.3g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g549kcal56.6g34.8g18.6g13.8g
Valittu annoskoko495g274kcal28.3g17.4g9.3g6.9g
Annoskoko puolitettuna248g137kcal14.2g8.7g4.7g3.5g
Arvot/100g100g55kcal5.7g3.5g1.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138089