BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Broilerin nahaton rintafilee250g258kcal57.7g0g3.7g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni125g163kcal3.8g2.5g16.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g1013kcal125g11.6g55.2g2.2g
Valittu annoskoko495g506kcal62.5g5.8g27.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna248g253kcal31.3g2.9g13.8g0.6g
Arvot/100g100g102kcal12.6g1.2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167517