Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g210g252kcal35.7g3.4g10.3g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g83g62kcal4.6g10g0.4g0g
Hillosipulisäilyke 22g11kcal0.3g2.1g0g0.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g22g16kcal1g2.8g0g0g
Porkkana 41g13kcal0.3g2.3g0.1g1g
Lanttu 63g18kcal0.6g2.9g0.2g1.1g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Rypsiöljy 14g125kcal0g0g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g1032kcal87.2g53g50.6g6.2g
Valittu annoskoko495g516kcal43.6g26.5g25.3g3.1g
Annoskoko puolitettuna248g258kcal21.8g13.3g12.7g1.6g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.4g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457