Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 52g379kcal0.6g0.2g42.4g0g
Sokeri 36g144kcal0g35.4g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl5.4g7.1kcal0.7g0g0.5g0g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g57g1g2.8g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g98g49kcal1g11.8g1g0g
Kuohukerma,valio,2dl42g142kcal0.8g1.3g14.6g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g104g68kcal11.5g4.4g0.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 17g11kcal0.5g0.8g0.6g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl46g60kcal6g0.1g3.8g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 6.7g25kcal0.4g5.6g0.1g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.2g17kcal0g4.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g2368kcal59.8g243.2g128.6g5.8g
Valittu annoskoko495g1184kcal29.9g121.6g64.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna248g592kcal15g60.8g32.2g1.5g
Arvot/100g100g239kcal6g24.6g13g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508