JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta236g354kcal47.2g0g18.9g0.2g
Vesi110g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g35g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Pekoni rasvainen 5.2g19kcal0.6g0g1.9g0g
Olut, alkoholiton Nikolai52g7.7kcal0.1g1.5g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.6g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.6g2kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g1.4g4.1kcal0.4g0.5g0.1g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g1.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka4.1g3.3kcal0.1g0.8g0g0g
Hunaja 3.1g10kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g860kcal99.6g21.4g42.4g4.2g
Valittu annoskoko495g430kcal49.8g10.7g21.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna248g215kcal24.9g5.4g10.6g1.1g
Arvot/100g100g87kcal10.1g2.2g4.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405616