Jauheliha-sienipihvit, sopii myös karpeille

300 g jauhelihaa
50 g hapukoor
1 muna
30 g suppilovahverojauhetta
30 g sinihomejuustoa
1 sipuli keskikokoinen
2-3 valkosipulin kynttä
suolaa ja mausteita maun muk.
öljyä paistamiseen

1. Turvota kuivattu sienijauhe hapukoorin ja munan seoksessa.

2. Paista sipulisilppu halutessasi.

3. Sekoita kaikki aineet keskenään.

4. Paista pihvit öljyssä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 270g614kcal51.3g0g45.9g0g
Hapukoor (Tere)45g54kcal1.3g2g4.5g0g
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g27g8.1kcal0.3g1.1g0.1g0g
Sinihomejuusto aura (Valio), annos 100g27g92kcal4.9g0g7.8g0g
Sipuli (kuorittu)54g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl14g122kcal0g0g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g1968kcal130.8g14.6g154.2g2.2g
Valittu annoskoko495g984kcal65.4g7.3g77.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna248g492kcal32.7g3.7g38.6g0.6g
Arvot/100g100g199kcal13.2g1.5g15.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417014