Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka118g414kcal15.4g80.4g0.5g4.5g
Ruisjauho Pirkka35g107kcal3.4g21.4g0.7g5.3g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g2.6g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)88g26kcal0.9g3.5g0.4g0.2g
Kebablastu 300g, pouttu66g164kcal9.9g3.3g12.5g0.7g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g61g37kcal0.2g9.2g0.1g0.9g
Pizzajuusto, valio33g112kcal8.2g0g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g1797kcal76g235.6g54.2g23.2g
Valittu annoskoko495g898kcal38g117.8g27.1g11.6g
Annoskoko puolitettuna248g449kcal19g58.9g13.6g5.8g
Arvot/100g100g181kcal7.7g23.8g5.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398029