Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g2797g4755kcal531.4g0g279.7g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g21g72kcal2.1g15.9g0.5g0g
Katkarapu 1398g957kcal201.9g0g15.4g0g
Pekoni, paistettu 699g3601kcal115g0g354.4g0g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Timjami 5.6g16kcal0.5g1.5g0.4g2.1g
Chili mausteseos, Old El Paso21g59kcal1.7g10.3g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9912g18996kcal1708.2g66.2g1304.4g11.6g
Valittu annoskoko4956g9498kcal854.1g33.1g652.2g5.8g
Annoskoko puolitettuna2478g4749kcal427.1g16.6g326.1g2.9g
Arvot/100g100g192kcal17.2g0.7g13.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197313