Täytetty paprika

Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Tiuku2002
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2644g774kcal24.9g119g10.6g50.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1401g2326kcal266.2g0g140.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g105g294kcal20g0g23.1g0g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g105g168kcal8.4g4.2g13.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%350g560kcal9.5g9.5g52.5g0g
Oltermanni 17%350g946kcal105.1g0g59.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9912g10136kcal868.2g265.4g599g100.4g
Valittu annoskoko4956g5068kcal434.1g132.7g299.5g50.2g
Annoskoko puolitettuna2478g2534kcal217.1g66.4g149.8g25.1g
Arvot/100g100g102kcal8.8g2.7g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204235